IGH otpušta 64 radnika

Bez autora
Jun 07 2011

Institut IGH započeo je izradu programa zbrinjavanja viška radnika koji uključuje poslovno uvjetovane otkaze za 64 zaposlenih. U obavijesti IGH-a kaže se da je na taj potez kompanija primorana zbog drastičnog pada investicijskih aktivnosti u Hrvatskoj i okolnim zemljama. Program zbrinjavanja viška zaposlenih provodi se uz zakonom propisane otpremnine i druga odgovarajuća prava, u dijalogu sa sindikatom. Institut IGH trenutno ima 910 zaposlenih, a početkom 2010. bilo ih je 1.027. Prošlu godinu Institut IGH završio je s konsolidiranom dobiti od 8,3 milijuna kuna.

IGH otpušta 64 radnikaInstitut IGH započeo je izradu programa zbrinjavanja viška radnika koji uključuje poslovno uvjetovane otkaze za 64 zaposlenih, objavila je ta kompanija na Zagrebačkoj burzi.

U obavijesti IGH-a kaže se da je na taj potez kompanija primorana zbog drastičnog pada investicijskih aktivnosti u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Program zbrinjavanja viška zaposlenih provodi se uz zakonom propisane otpremnine i druga odgovarajuća prava, u dijalogu sa sindikatom, kaže se u obavijesti IGH-a.

Institut IGH trenutno ima 910 zaposlenih, a početkom 2010. bilo ih je 1.027. Prošlu godinu Institut IGH završio je s konsolidiranom dobiti od 8,3 milijuna kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik